10.10.17

ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ! …H ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠ-ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ

Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης
Βαρέθηκα! Να γράφω ή να διαβάζω άρθρα επί άρθρων επί παντός επιστητού, εναντίον του οποίου έχει.....
επιτεθεί η νέα τάξη πραγμάτων, θέλοντας ως δαιμονική λαίλαπα να καταλύσει εκ θεμελίων ό,τι επί χιλιετηρίδες δημιούργησε η ανθρωπότητα.
Βαρέθηκα να υποστηρίζω το αυτονόητο και να κατακεραυνώνω το παράλογο και το αδιανόητο! Βαρέθηκα να περικυκλώνω το τετράγωνο επειδή δεν μπορώ να τετραγωνίσω τον κύκλο!
Βαρέθηκα να γράφονται σεντόνια που κρύβουν τα μαξιλάρια πάνω στα οποία κοιμόμαστε!
Επί τέλους και στο δια ταύτα!
Όλα όσα περνάνε από την «βουλή» άνευ βουλήσεως του λαού, περνάνε με την εντολή του μαμωνά, με την δύναμη της εξουσίας που έδωσε ο καθένας μας στο χρήμα!
Εφ΄ όσον οι κάποτε σκοτεινές εξουσίες που σήμερα έγιναν ολοφάνερες, ελέγχοντας και εκδίδοντας το παγκόσμιο χρήμα, κατόρθωσαν να μας πείσουν ότι η «οικονομία των αγορών» (δηλαδή το εργαλείο της εξουσίας τους) είναι υπεράνω όλων (γερμανιστί über alles) άρα και υπεράνω αυτής ταύτης της ανθρώπινης ζωής, όλα επιτρέπονται!
Το 1790 ο Anselm Bauer (Rothschild) είπε: » Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιός φτιάχνει τους νόμους». Αυτό είναι το δυσαγγέλιο του μαμωνά (η άρνηση του Ευαγγελίου του Χριστού) που σήμερα κυβερνά τον κόσμο…
Η λατρεία του χρήματος έχει εξαχρειώσει όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού και όλες τις εκφράσεις της ανθρώπινης οντότητας, την πολιτική, την τέχνη, την επιστήμη, τον αθλητισμό, κάθε ανθρώπινη σχέση, ως και αυτήν ακόμη την πίστη στον Θεό.
Είναι τυχαίο ότι στην επιστολή μου προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας με τίτλο «Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός » και την οποία απέστειλα σε όλες τις μητροπόλεις (εκτός από πέντε που δεν διέθεταν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), διερωτώμενος για την αφωνία των μητροπολιτών μπροστά στο δράμα της χώρας, δεν απήντησε ούτε ένας ιεράρχης;(!)
Εάν δεν δράσουμε, δεν έχουμε ούτε καιρό, ούτε ελπίδα, μην απορείτε που περνάνε όλα τα παράλογα και αδιανόητα, «χωρίς βουλή, χωρίς Θεό», μην απορείτε που εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δικαστικοί και ιεράρχες «σιωπούν ιχθυοπρεπώς»*
Θα περάσουν όσα άνομα και έκφυλα μέτρα και νομοσχέδια χρειάζονται, όχι μόνο για την εξαχρείωσή μας αλλά και για τον πλήρη αφανισμό μας! Θέλουν να μας δώσουν φύλλο πορείας για τον θάνατο!
Έτσι λοιπόν στο δικό τους νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, θα πρέπει να απαντήσουμε με ένα δικό μας σχέδιο για αλλαγή φύλλου πορείας, να στραφούμε ξανά προς τη ζωή, τον συνάνθρωπο, τον Θεό. 
Και τότε ο θάνατος και τα όργανά του οι μαμωνάδες, του χρήματος οι αφεντάδες, δεν θά΄χουν πια εξουσία…
Γιώργος Βολουδάκης
Λογοτέχνης
*Φράση του φίλου Δημήτρη Νατσιού που μου άρεσε ιδιαίτερα και την χρησιμοποίησα εδώ γιατί ταίριαζε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook